Lid worden?

Ben je van plan om volgend jaar in Nijmegen te komen studeren? Dan heb je een goede keus gemaakt: Nijmegen is een gezellige studentenstad met een rijke historie. Bovendien is het een van de studentensteden met een C.S.F.R.-dispuut. Wordt lid en ervaar hoe onze vereniging je een onvergetelijke studententijd zal geven. Op deze pagina lees je hoe we je kunnen helpen om je studententijd zo fijn mogelijk te beginnen.

Open avond

Lijk het je leuk om eens een verenigingsavond bij te wonen? Eén of twee keer per jaar organiseren we een 'Open Avond'. Als jij van plan bent om aankomend jaar in Nijmegen te studeren ben je van harte welkom! Doorgaans vindt er op een open avond een lezing plaats. Van tevoren eten we met elkaar en ook tijdens de borrel na afloop is er volop ruimte om een praatje te maken met onze leden.
Meer informatie?

Op kamers

Ben je op zoek naar woonruimte in Nijmegen? We denken graag mee. De meeste leden van onze vereniging wonen in een dispuutshuis. Dit zijn huizen die grotendeels of geheel bewoond worden door leden van onze vereniging. Elk jaar komen er wel plekken vrij in een dispuutshuis. Mocht je hier interesse in hebben, neem gerust contact op.
Meer informatie?

Student for a day

Zit je middelbareschoolperiode er bijna op en ben je er nog niet over uit welke studie je wilt gaan volgen? Je kunt meelopen met een C.S.F.R.-lid die de studie van jouw interesse volgt. Uit bijna alle studierichtingen zitten er wel studenten op onze vereniging. Je kunt een meeloopdag ook uitstekend combineren met een avondje op onze vereniging (doorgaans de woensdag).
Meer informatie?

Introductieweek

De start van ons dispuutsjaar begint met de introductieweek. Deze week is van dinsdag 31 augustus t/m vrijdag 3 september 2021. Tijdens een aantal dagen leer je als nieuweling alle ins en outs van onze vereniging en bouw je een band op met je jaargroep. Je bezoekt dispuutshuizen, staat stil bij de Bijbel en leert borrelen tot het ochtendgloren. Bij deze week hoort ook een stukje ontgroening. Aanmelden kan via
Meer informatie?

Meer informatie en aanmelden

Wil je een open avond op onze vereniging bezoeken, een dagje meelopen op de HAN of RU, ben je op zoek naar een kamer, of wil je je aanmelden voor de introductieweek? Dat kan via het onderstaande formulier. Ook voor vragen kun je via onderstaand formulier opnemen met onze publiciteitscommissie.    Onderwerp van bericht: